Verzending

 De bestellingen worden enkel in behandeling genomen op de verzend dagen, maandag woensdag, donderdag. Alle bestellingen die op deze dagen worden geplaatst tot 15.00 worden in behandeling genomen, de bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst worden verschoven naar de eerst volgende verzend dag. Vanaf de dag van verzending ontvangt u de bestelling binnen 2 werkdagen ( mits er geen oponhoud is bij de postorder bedrijf). Naar BelgiĆ«/ Duitsland zal dit 2 tot 4 werkdagen zijn.


 De bestelling wordt bij u thuis afgeleverd, tenzij u op de website hebt aangegeven dat u de bestelling zelf afhaalt of dat de bestelling op een ander afleveradres afgeleverd dient te worden. De leveringstermijn voor voorradige producten is maximaal 5 dagen. Indien u aangeeft het product op te halen word er met u een afspraak gemaakt wanneer u het op kan halen. dit is alleen mogelijk via afspraak.

U bent verplicht de gekochte producten af te nemen op het moment waarop deze u ter beschikking worden gesteld.

Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor de levering bestemde producten worden opgeslagen voor uw risico en rekening.

Indien u zelf een verkeerd adres heeft opgegeven voor de levering of uw adres niet tijdig heeft gewijzigd, dan zijn de extra verzendkosten voor uw rekening.

De verzendkosten zijn volgens de EU prijzen bepaald, deze kan volgens de inflatie te allen tijde gewijzigd worden. Voor in Nederland is het portovrij vanaf 75.00  anders wordt er 6.95 portokosten berekend voor ieder order. Voor diverse andere landen wordt er gekeken naar de prijzen met het afgesproken postbedrijf.