26,97

Model:
camouflage-no-2-dark-nude-60-gr
Levertijd:
1-5 werkdagen
Merk:
Das Nagelzentrum

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving


Acryl camouflagepoeder in het donkere nude verbergt oneffenheden en verkleuring van de natuurlijke nagel en creëert een optische verlenging van het nagelbed.
Het is zeer productief en overtuigt door optimale hechting en duurzaamheid.
Het is zelf nivellerend en kristalliseert niet.

Natuurlijk, model dunne nagel sculpturen die extreem flexibel zijn en toch een optimale lange houdbaarheid bieden.
Het gebruik van poeder met vloeistof is ook geschikt voor beginners en nagelstudio's.

Toepassingsnotitie:
Bereid nagels zoals gewoonlijk voor op modellering. Wanneer u een primer gebruikt, breng deze dan aan op het natuurlijke nageloppervlak en laat het drogen. De primer is bijzonder geschikt voor hechtingsproblemen of probleemnagels. Vul de Dappen-Dish glazen met acryl vloeistof of vul de vloeistof in een pompdispenser. Voor het modelleren wordt een rode marterhaarborstel met perfecte punt aanbevolen. De kwast moet een bepaalde hardheid hebben zodat het model op de nagel kan worden gedrukt. De punt moet precies en fijn lopen. De verzorging van de borstel moet voorzichtig worden behandeld. Tijdens het modelleren moet materiaal dat niet nodig is, altijd onmiddellijk op een cel worden uitgespreid. Doop het penseel in vloeistof en laat het intrekken, veeg het kort af aan de rand en dompel het gedempte penseel in poeder. Het acrylpoeder moet nat worden verwerkt. Vorm een ​​kleine bal met een draaiende beweging. Plaats de bal onmiddellijk op de punt van de nagel en laat deze vloeien, pas nadat het acryl is gelopen, druk je het aan elke kant plat met de borstel. Werk het modelleren van de punt naar de achterste nagelrand, zorg ervoor dat de randen dun blijven. Door in 3 stappen te modelleren - punt, nagelbed, nagelvouw - met kleine, medium vochtige balletjes, kunnen de eigenschappen van de materialen optimaal worden ontwikkeld door nauwkeurig te werken met elke individuele bal. Zorg ervoor dat het mengsel niet in de nagelranden terechtkomt, omdat dit kan resulteren in opheffing. Bovendien voorkomt deze techniek onnodig extra vijlen, dat alleen het nog niet volledig uitgeharde materiaal schudt (de volledige uitharding vindt plaats na ca. 24-48 uur). Overmatig vijlen is niet alleen tijdverspilling maar ook schadelijk voor de nagel en het nagelbed. Acryl / vloeistof hardt vanzelf uit in lucht.
De uithardingstijd is afhankelijk van de verwerking en de kamertemperatuur. Hoe vloeibaarder het product wordt verwerkt en hoe kouder de kamertemperatuur, hoe langer de uithardingstijd en vice versa. Vijl de nagels in vorm. Verwijder vijlstof. Maak het oppervlak glad met een buffer. Polijst het model tenslotte met een hoogglans polijstvijl of polijstblok. Vet de nagels in met nagelolie. Je kunt ook een glans krijgen in acrylnagels  af te lakken met de ultra gloss topcoat. Na het modelleren de penseel direkt schoon maken doormidel met acryl liquid en af te vegen op een celstofdepper. De pensel dan ondersteboven in het donker ophangen of liggend in een la opbergen. Gebruik alleen borstelreiniger of aceton in noodgevallen, omdat deze producten natuurlijk haar kunnen uitdrogen. De vloeistof moet worden bewaard in koele, donkere kamers. Giet de gebruikte vloeistof nooit terug in de fles. Let op de juiste verwijdering.

Product informatie inhoudstoffen:
POLYMETHYLMETHACRYLATE, BENZOYL PEROXIDE, SILICA, +/- CI 77491, CI 15850,
CI 77891, CI 73360, CI 42090, CI 77007

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder